ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

Αλλαξε χρώμα, άλλαξε διάθεση ..

Βρες το σωστό χρώμα βαφής μαλλιών που σου ταιριάζει

Το σωστό χρώμα βαφής μαλλιών μπορεί να είναι μία εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση.

Εκτός από το χρώμα της επιδερμίδας σου και των ματιών σου, πρέπει επίσης να υπολογίσεις σωστά πώς το νέο χρώμα βαφής μαλλιών που θα διαλέξεις θα "δέσει" με αυτό που ήδη έχουν τα μαλλιά σου και θα προκύψει η σωστή απόχρωση.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό χρώμα βαφής που θα ταιριάξει απόλυτα με το πρόσωπο σας και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του. 

Σε εμάς θα βρείτε Βιολογική Βαφή με φυτικά εκχυλίσματα (argan oil, keratin) η οποια είναι φιλική προς τον οργανισμό καθώς δεν περιέχει μια σειρά από ουσίες οι οποίες έχουν κατηγορηθεί ως βλαβερές, όπως: αμμωνία, ρεζορκίνη, σιλικόνες, parabens, nonoxynol, S.L.S, methylisotiazolinone, methychloroisotiazolinone.

Ιδανική για τις περιπτώσεις ατόμων που παρουσιάζουν αλλεργίες, πονοκεφάλους, ξηροδερμία, τριχόπτωση, ερεθισμούς ή κνησμό κατά τη χρήση κοινών βαφών μαλλιών και συστήνεται σε κάθε άτομο που επιθυμεί να διατηρήσει την ομορφιά στα μαλλιά, με σεβασμό στην υγεία του και το περιβάλλον.

Το κομμωτήριο μας βρίσκεται στα Νέα Παλάτια Ωρωπού Αττικής (Σκάλα Ωρωπού).

vafimallion-vafi-antaugeies-kommotirio-skalaoropou(1)

Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων

Δίνουμε έμφαση στα οργανικά-βιολογικά προϊόντα, για τα μαλλιά και το styling από τις καλύτερες εταιρείες οργανικών καλλυντικών του κόσμου που ενδυναμώνουν, χαρίζουν λάμψη, κίνηση και καταπολεμούν την  τριχόπτωση!