ΠΡΟΦΙΛ

ποιοί είμαστε

attitude-oropos-hair-attitude

Αφεθείτε στο μαγικό κόσμο του κομμωτηρίου hair-attitude by marianthi και χαρίστε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει!

Η κ. Μαρία-Ανθή Καρώνη και οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες της, είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρουν μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς και την προσωπικότητα σας και όλα αυτά σε ένα πραγματικά ζεστό και μοντέρνο περιβάλλον.

Οι επώνυμες συνεργασίες καθώς και η συνεχής συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή σεμινάρια, σας προσφέρουν την εγγύηση για ανανέωση και απόλυτη επιτυχία του look, που ταιριάζει απολύτως σε σας και το γούστο σας. 

Στην φιλοσοφία hair attitude κεντρική ιδέα είναι η γυναίκα.

Μέσα από την έξαρση του στυλ επιμελώς - ατημέλητο το κομμωτήριο hair attitude ήρθε για να εκπληρώσει την επιθυμία που είχαν όλες οι γυναίκες να "ελευθερωθούν" έχοντας κουρέματα που από μόνα τους θα διαθέτουν στυλ και φυσική κίνηση, δίνοντας τους την δυνατότητα να είναι καθημερινά περιποιημένες.

Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, κορυφαία ποιότητα προϊόντων και το προσεγμένο περιβάλλον μας, συνθέτουν μια εμπειρία μοναδικής πολυτέλειας και δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα οικείο χώρο σε έναν χώρο που πραγματικά σου αξίζει !!

η φιλοσοφία μας

attitude-kommotirio-neapalatia-oropou

το προσωπικό μας

MARIA - ANTHI KARONI

Hair Cut Expert

Color Specialist

Bridal Specialist

Beauty Consultant

VICKY KOURTELI

Hair Cut Expert

Color Specialist

Bridal Specialist

KAZAMIA NATASSA

Color Specialist

Make Up Expert

Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων

Δίνουμε έμφαση στα οργανικά-βιολογικά προϊόντα, για τα μαλλιά και το styling από τις καλύτερες εταιρείες οργανικών καλλυντικών του κόσμου που ενδυναμώνουν, χαρίζουν λάμψη, κίνηση και καταπολεμούν την  τριχόπτωση!