ΑΝΤΡΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

antriko-kourema-kommotirio-ston-oropo-hair-attitude-menhaircut(1)

O Άντρας στα καλύτερα του !!

Ένα ανδρικό κούρεμα δεν είναι ποτέ απλά ένα κόψιμο με το ψαλίδι ή ένα ξύρισμα με τη μηχανή. Είναι πολλά παραπάνω.

Επειδή ένας άνδρας δεν μπορεί να κρύψει τις ατέλειες του με μακιγιάζ, ένα ωραίο hairstyle μπορεί να του δώσει την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίηση που χρειάζεται.

Τριάντα και κάτι, και οι πρωτες γκριζες τριχες ειπαν να κανουν την εμφανιση του στο ανδρικο κεφαλι. Μην πτοήσε δώσε χρώμα στο τριχωτό της κεφαλή σου σε 5' μόλις λεπτά.

Η εξεύρεση λοιπόν του κατάλληλου κουρέματος, βαφής αλλά και styling των μαλλιών χρειάζεται μια μικρή προσπάθεια, όμως στο τέλος το αποτέλεσμα αξίζει.

Και όπως σε κάθε καλή σχέση, έτσι και εδώ, το «κλειδί» είναι η σωστή επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον κομμωτή σας.

Το να βρείτε ένα καλό κομμωτή που να ξέρει και από styling είναι σα να ψάχνετε για την επόμενη σχέση σας!

Στο κομμωτήριο μας δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, προσφέρουμε συμβουλές για το τι σας ταιριάζει και τι όχι , αναδεικνύουμε το δυνατό σας σημείο και κάνουμε το styling άσυγκρητα μοναδικό.

Το κομμωτήριο μας βρίσκεται στα Νέα Παλάτια Ωρωπού Αττικής (Σκάλα Ωρωπού)

Παιδικό κούρεμα και χτένισμα (αγόρια-κορίτσια)

Το παιδικό κούρεμα στο κομμωτήριο μας είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, γιατί μπορείτε να το συνδυάσετε με την δική σας επίσκεψη στο κομμωτήριο και να κουρέψετε την κόρη ή τον γιο σας.

Στη θέα του ψαλιδιού και της μηχανής πολλά μικρά παιδάκια αντιδράνε. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για αυτό, γιατί το κομμωτήριο μας διαθέτει άριστο εξειδικευμένο προσωπικό!

Εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε μόνο με το τι κούρεμα θα κάνετε στο παιδί σας.

Οι επιλογές που έχει ένα παιδί στο παιδικό κούρεμα είναι πάρα πολλές και εξαρτάται από τη δική του υπομονή να περιμένει στην καρέκλα να κουρευτεί αλλά και από την όρεξη των γονιών για να κάνουν ένα διαφορετικό, μοντέρνο παιδικό κούρεμα που να μην μοιάζει με όλα τα άλλα.

Έχει παρέλθει πια ο καιρός που τα παιδιά κουρεύονταν με την ψιλή μηχανή και τα κοριτσάκια απλώς φτιάχνανε μπούκλες με κορδελάκια.

Σήμερα παιδιά και γονείς είναι πιο ενημερωμένα και πιο απαιτητικά και ακολουθούν περισσότερο από ποτέ τις επιταγές και τις τάσεις της μόδας και στο παιδικό κούρεμα.

Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μας ή ένα ραντεβού θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε για τις νέες τάσεις και να δείτε νέα κουρέματα για σας και για τα αγαπημένα σας αγγελούδια!

Παιδικές δημιουργίες που κάνουν τους μικρούς μας φίλους (αγόρια - κορίτσια) χαρούμενους, μοντέρνους και ευτυχισμένους.

paidikokourema-kommotrio-skalaoropou-paidi-kourema(1)

Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων

Δίνουμε έμφαση στα οργανικά-βιολογικά προϊόντα, για τα μαλλιά και το styling από τις καλύτερες εταιρείες οργανικών καλλυντικών του κόσμου που ενδυναμώνουν, χαρίζουν λάμψη, κίνηση και καταπολεμούν την  τριχόπτωση!